Jeugdhuis

Achter de kerk ligt het geheel gerenoveerde Jeugdhuis (daterend uit 1925), waarin veel van de kerkelijke activiteiten plaatsvinden, zoals het koffiedrinken na de kerkdienst, vergaderen, lezingen en ontvangen van gasten. Er is een mooie keuken aanwezig , zodat U Uw cursisten of gasten kunt ontvangen met koffie en dergelijke. Op verzoek willen wij de consumpties ook voor U verzorgen. De prijs voor de huur van het Jeugdhuis bedraagt € 100,00 per dagdeel

De heer T. Vastenhouw is belast met alle verhuur en U kunt hem telefonisch bereiken onder nr. 06-1276 4568 of op zijn Email gr.vastenhouw@gmail.com

ATTENTIE
Momenteel in de Corona tijd met 1,50 meter afstand is de bezetting van het jeugdhuis maximaal 25 personen.
Mocht u het jeugdhuis willen huren voor meer dan 25 personen, dan is een mogelijkheid om van de kerkzaal gebruik te maken (max. 70 personen). Prijs nader over een te komen!

Verhuur en Corona
Op deze pagina vindt u hoogst waarschijnlijk verouderde regels omtrent verhuur.
De komende tijd zullen wij per dag bekijken wat de corona regels zijn en hoe de stand van zaken in Zandvoort is en daarop onze afspraken baseren.
Wij verwachten van de huurders dat zij hun verantwoordelijkheid nemen voor de dan geldende voorschriften en dat ze risico mijdend zijn.
U begrijpt dat dit kan betekenen dat de verhuur – vanwege de besmettingsgraad en de maatregelen – op het laatste moment niet door kan gaan.