Kerkzaal

Sinds september 2019 is de kerk een officiële trouwlocatie in Zandvoort geworden.
Het eerste burgerlijk huwelijk, dat plaatsvond in de kerk, was van de Zandvoorter Raymond Teunisse (bekend als Dj Raymundo) en Bianca van der Veld. Zie de foto’s.

Foto: Mariёtte Rikken Foto: Patrick Kool

Door de unieke ligging midden in het dorp is het voor mensen die een binding met Zandvoort hebben aantrekkelijk om in de Dorpskerk kerkelijk in het huwelijk te treden, temeer omdat men dit goed kan combineren met het nabijgelegen raadhuis. De tijd tussen het burgerlijk huwelijk en het kerkelijk huwelijk kunt u met uw gasten doorbrengen in ons geheel gerenoveerde Jeugdhuis (zie hieronder)
De Dorpskerk kan ook worden gehuurd voor bijvoorbeeld concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen en bijeenkomsten. Faciliteiten in de kerk: max. 70 zitplaatsen op stoelen, geluidsinstallatie met mogelijkheid om muziek af te spelen, voldoende toiletten.

De prijs voor de huur van de kerk bedraagt per dagdeel € 350,- met een energie toeslag van €150,- voor de maanden november, december, januari en februari.

De heer T. Vastenhouw is belast met alle verhuur en U kunt hem telefonisch bereiken onder nr. 06-1276 4568 of op zijn Email gr.vastenhouw@gmail.com