Kerkzaal

Sinds september 2019 is de kerk een officiële trouwlocatie in Zandvoort geworden.
Het eerste burgerlijk huwelijk, dat plaatsvond in de kerk, was van de Zandvoorter Raymond Teunisse (bekend als Dj Raymundo) en Bianca van der Veld. Zie de foto’s.

Foto: Mariёtte Rikken Foto: Patrick Kool

Door de unieke ligging midden in het dorp is het voor mensen die een binding met Zandvoort hebben aantrekkelijk om in de Dorpskerk kerkelijk in het huwelijk te treden, temeer omdat men dit goed kan combineren met het nabijgelegen raadhuis. De tijd tussen het burgerlijk huwelijk en het kerkelijk huwelijk kunt u met uw gasten doorbrengen in ons geheel gerenoveerde Jeugdhuis (zie hieronder)
De Dorpskerk kan ook worden gehuurd voor bijvoorbeeld concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen en bijeenkomsten. Faciliteiten in de kerk: max. 70 zitplaatsen op stoelen, geluidsinstallatie met mogelijkheid om muziek af te spelen, voldoende toiletten.
De prijs voor de huur van de kerk bedraagt € 500,00 per dagdeel.

De heer T. Vastenhouw is belast met alle verhuur en U kunt hem telefonisch bereiken onder nr. 06-1276 4568 of op zijn Email gr.vastenhouw@gmail.com

ATTENTIE
Momenteel in de Corona tijd met 1,50 meter afstand is de bezetting van de kerk 70 personen.

Verhuur en Corona
Op deze pagina vindt u hoogst waarschijnlijk verouderde regels omtrent verhuur.
De komende tijd zullen wij per dag bekijken wat de corona regels zijn en hoe de stand van zaken in Zandvoort is en daarop onze afspraken baseren.
Wij verwachten van de huurders dat zij hun verantwoordelijkheid nemen voor de dan geldende voorschriften en dat ze risico mijdend zijn.
U begrijpt dat dit kan betekenen dat de verhuur – vanwege de besmettingsgraad en de maatregelen – op het laatste moment niet door kan gaan.